Animatie
Wil je nog meer animatie? Geen probleem. Wonderful Faces beschikt ook over een batterij aan leuke randanimatie zoals knutselworkshops, LaserTag games, springkastelen en hindernisparcours. Allen perfect aanpasbaar naar het thema van jouw feest.

Nog niet onder de indruk of wil je nog meer? Ook dan is Wonderful Faces de ideale partner. Door ons uitgebreide netwerk vinden we vast de ideale animatie die jij zoekt. Of het nu gaat over een schattige activatie of een heuse kermisattractie. Wij helpen je er graag mee verder.
LaserTag
Deze activiteit is echt een aanrader als je jongens hebt! Je hebt geen donkere ruimte nodig en geen speciaal labyrint. Het enige dat je nodig hebt is een open ruimte met enkele hindernissen waar de kids zich achter kunnen verschuilen.

Naast het freewheelen hebben we ook enkele eenvoudige scenario’s uitgewerkt waar de kids in teams opdrachten moeten uitvoeren. Alle accessoires voor deze scenario’s kan je terugvinden in een bijgeleverde koffer.

Onze koffer is geschikt voor 16 kids.
Prijs: 160 euro (incl. BTW)

Knutselhoek

Deze activiteit is en blijft gewoon een topper van formaat. Wat dacht je van VR-brillen maken of hologrammen creëren? Je kan ook loombandjes en je eigen button maken, kerstmutsen personaliseren, …


Deze activiteit is ook ideaal voor bedrijfsfeesten daar we zowel de knutseltafels als het knutselmateriaal kunnen personaliseren met jouw logo

.

We kunnen de knutselactiviteit ook perfect aanpassen aan het seizoen of de gelegenheid. Niets zo schattig als je eigen gepersonaliseerde kerstmuts, zelfgemaakte pompoenlampjes, …


Prijs: op aanvraag

Springkastelen & hindernissenparcours
Opblazen, knotsgekke sprongen maken en … doodmoe uitrusten.
Of je nu voor een basis springkasteel kiest of voor een heus hindernissenparcours, succes verzekerd!

Alle springkussens worden door ons geleverd & geplaatst volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.
En zo veel meer ….

Ons aanbod is werkelijk ongelimiteerd.


Of je nu op zoek bent naar een ijsbaan, botsauto’s of een super leuke waterattractie, Wonderful Faces zorgt er in een handomdraai voor.


Neem dus zeker even contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakend gesprek en offerte. We zijn er zeker van dat we u aangenaam zullen verrassen.

Het aanbod van kinderanimatie is bijna niet meer te overzien. Je kan het zo gek niet bedenken of iemand heeft het wel in de aanbieding. Daarnaast vind je online zoveel partijen die hun diensten aanbieden dat het moeilijk te kiezen met wie je beter wel of niet samen kan werken.


Dus zie jij door het bos de bomen niet meer in kinderland?

Dan zijn wij er voor jou!!Staat op onze site niet exact wat je zoekt? Dan zoeken wij voor jou naar de ideale animatie! We kiezen, indien nodig, de partijen uit waarop je kan bouwen en helpen je voor het maken van de goede afspraken.